Lediga tomter i Arild

Byggklara tomter i Blossalyckan, ett stenkast från havet!

Tomtkarta blossalyckan arild

Nu är alla tomter i etapp ett slutsålda vilket innebär att vi öppnar upp för försäljning av tomterna i etapp två! Våra två lediga tomter ligger på bästa läge i Arild och är belägna 300 meter från havet på en höjd som erbjuder underbar utsikt över Skäldervikens södra strand. Emrahus har tretton fantastiska och byggklara tomter till salu i Arild på mellan 400 m² och 506 m², varav fem tomter fortfarande är lediga. Passa på att köpa en tomt och låta oss bygga ditt energisnåla drömhus. Det sparar både miljön och din privatekonomi i många år framöver.

Välj din tomt och någon av våra fyra typhus. Ansvarig för försäljning är Jenny Hedelin.
070 – 455 35 66
jenny@emrahus.se

Småhus, bostadshyreshus och ägarlägenheter nybyggda 2012 och därefter (värdeår 2012 och senare) kommer att få hel befrielse från kommunal fastighetsavgift i 15 år. Som tack för att du väljer just ett passivhus så får du därför 135.000 kronor i rabatt av Höganäs Kommun när du köper din tomt.

Arild är beläget i Höganäs kommun i nordvästra Skåne. Samhället ligger vi södra stranden av Skälderviken, vid foten av Kullaberg. Arild är starkt terrasserat på den sluttning som bebyggelsen ligger. Detta ger de boende i byn en vacker utsikt ut över Skälderviken.

Läs mer om husen i Arild här.

Alla våra hus är platsbyggda och energisnåla samt ritade av några av landets bästa arkitekter. I priset ingår alltid: standardschakt (300mm matjord), grundplatta, provtryckning för passivhuscertifiering, konstruktionshandlingar, försäkringar, material och komplett entreprenad.

Våra hus har fördelar som:

  • Energieffektivitet – med ett av våra passivhus får du en lägre driftskostnad än med ett traditionellt byggt hus.
  • Med våra kostnadseffektiva typhus får du ett nyckelfärdigt hus till ett rimligt pris – utan att vi tummar på kvaliteten.
  • Du kan skräddarsy din egen inredning och välja specifika tillbehör.
  • Bästa klimatskal enligt Passivhuscentrum.

Kanske har vi en tomt till salu som passar just dig! Du är alltid välkommen att höra av dig med frågor och funderingar. Här hittar du våra kontaktuppgifter.

Besöksadress:
Flygeltofta Gård
Häljarp
Postadress:
Box 21
261 22 Landskrona
Tele: 0418 48 60 40
Epost: info@emrahus.se