Emrahus på Facebook Emrahus på Instagram Emrahus TV

Härligt Hemma nr 31 2015

Aftonbladets “Härligt Hemma” talade gott om Emrahus Villa Arild Vinkel, vilket är jätteroligt! Nedan kan du läsa vad inredningsarkitekten Madeleine Müller Lightner och arkitekten Benjamin Mandre tycker om huset.

Foto 2015-09-15 10 10 57 Foto 2015-09-15 10 10 44

“Det här huset har något extra”

Inredningsarkitekten Madeleine: “Huset känns luftigt och har ett schyst kök. Det här huset har något extra över sig, roligt att man kan gå runt. Fint att man kommer direkt in i köket och att det är öppet mot vardagsrummet. Det är dock inte ultimat att vinkeln gör att man kan se in i sovrummet från vardagsrummet. Med takterrassen är underbar! Det här är ju framtidens sätt att bygga hus, det borde alla göra. Man gör inte avkall på designen för att det är miljösmart.”

Arkitekten Benjamin: “Den stora designutmaningen med passivhus är att man inte kan ha så mycket fönster. Men det här huset är omsorgsfullt och fint gjort. Huset är modernt men passar ändå in bland äldre bebyggelse. Och putsfasaden döljer elementskarvarna. Det utskjutande vardagsrummet skapar en skyddande mur, kan man vända huset mot sydväst får man en uteplats som kan användas stora delar av året. Huset har genomtänkta rumssamband och många funktioner på relativt liten yta. Det märks att det är ritat av en arkitekt som kan bostäder. Men kvalitet kostar.”
 


Här kan du hitta mer information om Villa Arild Vinkel, och på blossalyckan.se kan du läsa mer om vårt projekt i Blossalyckan, Arild.
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 − 12 =

Besöksadress:
Flygeltofta Gård
Häljarp
Postadress:
Box 21
261 22 Landskrona
Tele: 0418 48 60 40
Epost: info@emrahus.se