Emrahus på Facebook Emrahus på Instagram Emrahus TV

Emrahus nyheter

Arkiv

Säljstart för Blossalyckan, Arild

Nu startar försäljningen av Emrahus 11 fantastiska och byggklara tomter i Blossalyckan, Arild. Orten ligger i nordvästra Skåne och har nära till allt som kan önskas; havet, naturen och de större städerna Ängelholm, Helsingborg samt Höganäs.

Tomter ligger på bästa läge, 300 meter från havet på en höjd som erbjuder underbar utsikt över Skäldervikens södra strand. Husen är välplanerade och dess planlösning erbjuder lösningar för alla, från den lilla familjen till den större. Boarean varierar i storlek, från 93 m² till 148 m², beroende på om du önskar inredd ovanvåning eller ej.

Emrahus har som husleverantör valt att enbart bygga passivhus och nollenergihus och har utvecklat ett eget byggsystem anpassat för detta ändamål, Cten Byggsystem. Emrahus passivhus är hållbara byggnader med en extremt låg driftskostnad och ett härligt inomhusklimat. Exempel på låg driftskostnad är Emrahus Villa EcoEko Vinkel i Höllviken, 136 m², som förra året uppvisade en årsförbrukning på endast 3603 kWh. Husen i Blossalyckan kommer byggas som passivhus och ännu ett plus i kanten är den rabatt som Höganäs kommun erbjuder de kunder som väljer att bygga sitt hus med Emrahus i området.

Det lilla samhället Arild är en svensk sommaridyll med sitt lugn, hav och småskaliga charm. Trots småskaligheten är orten full med liv och rörelse. Här finns fina badplatser, golfbana, tennisbanor och vandringsstråk i och utanför Arild. Här finns även vingård! Husens arkitektur kommer återspegla denna idyll med putsad fasad och klassiska utseende med en modern prägel.

Tillsammans med säljstart lanserar Emrahus www.blossalyckan.se där du själv kan bygga ditt eget hus på utvald tomt, välja bland färger och material, se de spännande tillvalen och hela tiden följa med i processen. När du har gjort alla dina val kan du välja om du vill bli kontaktad av Emrahus. Du är bara ett klick borta från ditt eget boende i Arild!

Se alla våra pressreleaser på MyNewsDesk.

Kommentarer är stängda.

Besöksadress:
Flygeltofta Gård
Häljarp
Postadress:
Box 21
261 22 Landskrona
Tele: 0418 48 60 40
Epost: info@emrahus.se