Kunnig förvaltning

Vi på Emrahus konceptutvecklar, bygger, äger och förvaltar LSS-hem. Vi har lagt oerhört många timmar på att finslipa vårt koncept och lära oss av de över 20 LSS-bostäder vi byggt. Med andra ord så kan vi varenda vrå i våra LSS-hem. Och det är därför vi kan erbjuda en kunnig och smidig förvaltning.

 

Material som håller

För oss är det viktigt att välja kvalitetsmaterial som håller länge och som är lätta att underhålla. ”Broken window syndrome” är ett fenomen som innebär att när väl en del av en byggnad börjar bli sliten eller trasig så blir man mindre försiktig. Det gäller därför att kunna laga något snabbt när det väl händer. I våra LSS-hem finns rejäla material som kommer att hålla länge.

Enkelt underhåll

Vi lämnar alltid över en manual för boendet när det är dags att flytta in. Den innehåller bland annat skötseltips med scheman och NCS-koder för alla väggfärger så att ni enkelt kan bättra på om det behövs.

Framtidsblick

På Emrahus tycker vi att ny forskning och teknik är spännande, och vi förbereder alltid våra boenden för att i framtiden kunna koppla på nya lösningar. Det kan handla om att förbereda för t.ex. human centric lighting. Det är belysning som producerar ljus som liknar det naturliga ljuset. Den kan därför hjälpa till att skapa en bättre dygnsrytm, sömn och allmänt välbefinnande.

Nära samarbete

Vi är en liten organisation, vilket är vår styrka. Vi är aldrig mer än ett mail eller telefonsamtal bort.

Här finns en lista på alla våra LSS-hem.

Fler tankar om förvaltning