Styrelse

Emrahus styrelse består av personer med kunskap och erfarenhet från olika branscher. 

 

Arne Bernroth - styrelseordförande

Arne är tidigare Senior Vice President på Skandia och Vice VD på Nordea med ansvar för södra Sverige. Tack vare detta har han väl grundade erfarenheter och kunskaper. Arnes starka sidor är hans kreativitet och analytiska förmåga med vilken han gärna inspirerar ledare till egenanalyser. Han anser att Emrahus inte bara bygger framtidens LSS-boende utan utvecklar hela processen kring de boende och anställda till en helt ny nivå. Detta baserat på de senaste rönen inom såväl beteendeforskning som byggteknik.

Håkan Eksandh - styrelseledamot

Håkan är entreprenör som flera år tillbaka drivit handelsföretag och sysslat med fastighetsförvaltning. Idag arbetar han med investering i olika former av verksamheter. Håkan ser Emrahus som en stark aktör inom branschen och ser mycket positivt på Emrahus specialområde. Med sina kunskaper och gedigna erfarenheter från branschen är Håkan en stark aktör för Emrahus.

Sven Landelius - styrelseledamot

Sven har lång erfarenhet av byggbranschen. Han har bland annat jobbat med Öresundsbron och ESS i Lund i egenskap av VD respektive styrelseordförande. Numera driver han eget på konsultbasis utöver sitt styrelsearbete. Sven menar att Emrahus har ett unikt kunnande att tillhandahålla energieffektiva och miljövänliga LSS-boenden.

Martin Larsson - styrelseledamot

Martin Larsson har lång erfarenhet inom bankvärlden, där han jobbat med både nationell och internationell bankverksamhet. Sedan 2018 är han finanschef på K-Fastigheter och även vice VD sedan 2019. Innan dess var han chef för Danske Banks finanscenter i Malmö. Kombinationen av fastigheter och det sociala ansvarstagande var det som fångade Martins intresse hos Emrahus.

Emil Engelbrektsson - styrelseledamot

Emil har 22 års erfarenhet från fastighetsbranschen, bland annat från sin nuvarande roll som Sverigechef för fastighetsutveckling och produktion på Fastighets AB Balder samt från NCC. Emil har ett skarpt affärssinne och ett stort engagemang, och ser Emrahus affärsidé och tydliga samhällsansvar som en stor styrka för företaget.

Robin Berkhuizen - styrelseledamot

Emrahus VD Robin sitter också i vår styrelse. Med ett tydligt mål att Emrahus, helt enkelt, ska vara bäst på sitt område driver Robin företaget med erfarenhet, kunskap och passion. Läs mer om Robin och oss på Emrahus här.