Lediga tjänster på Emrahus

På Emrahus är vi ett tajt team som trivs jäkligt bra ihop. Vi är ingenjörer, ekonomer, snickare, kommunikatörer och en massa annat. Och så brinner vi för att skapa så schyssta och kloka LSS-hem som möjligt såklart. 

Lediga tjänster listar vi här nedan. Finns det inga är du varmt välkommen att kontakta oss ändå. Kanske har du ett riktigt bra CV som du inte vill att vi ska missa!

 

Bygglovskordinator

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss på Emrahus går vi från vilja till handling. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll med gemensamt mål att skapa trygga hem på riktigt för de inom LSS. Här finns stora möjligheter för dig som vill utvecklas, skapa, bygga, uppleva och förändra.

Bild från vår interna konferens förra året.

 

Om tjänsten

Vi söker en bygglovskordinator till vår projektutvecklingsavdelning. Avdelningen består idag av två projektutvecklare och en projektutvecklingsassistent. Din huvudsakliga sysselsättning kommer att vara att fokusera på att driva igenom våra bygglov. Det innebär bland annat att säkerställa att inlämnade bygglov blir kompletta, följa upp med bygglovshandläggare och besvara eventuella överklaganden. Vår erfarenhet är att det finns en viss osäkerhet kring LSS (lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade) hos bygglovsavdelningarna, vilket kräver en större insats än normalt. Vi har idag en anställd arkitekt som, förutom att hantera våra typhus och klimat- och miljöfrågor, tar fram bygglov. Om det finns tid kan tjänsten som bygglovskordinator också innebära att ta fram bygglov från ritning.

Vi är ett litet företag med mycket vilja. Utifrån intresse och kompetens kan du även få arbeta med projektutveckling tillsammans med övriga i gruppen. Arbetet som projektutvecklare innebär att man arbetar med nya projekt i dess startskede tills bygglov erhållits. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att hitta byggbar mark som håller de krav vi och våra kunder har för att kunna uppföra grupp- och servicebostäder inom LSS. I samband med våra LSS-projekt kan det även bli aktuellt att utveckla andra projekt än LSS för att till exempel utnyttja befintlig byggrätt maximalt.

Du kommer att arbeta självständigt men även tillsammans med de andra utvecklarna för att koordinera de aktiviteter som resten av projektteamet utför. Du ska vara driven och kunna ta egna initiativ. Emellanåt gäller det att hålla många bollar i luften och det kräver att du är organiserad och strukturerad samt stresstålig.

Tjänsten är en heltidstjänst med placering vid Emrahus kontor på Flygeltofta gård i Häljarp, Landskrona. Arbetsresor för att bedöma tomtmark/områden i samband med bygglov är en del av tjänsten och förekommer maximalt 1–2 gånger per vecka.

I rollen är god kommunikations – och kontaktförmåga ett måste. Mycket kontakt med olika personer förekommer, exempelvis mäklare, kommuner, arkitekter, olika myndigheter, uppdragsgivare och privatpersoner. Vi kommer fästa stor vikt vid personlig lämplighet och erfarenhet från arbete med bygglov.

 

Vad vi erbjuder dig

Vi förväntar oss inte att du kan allt och erbjuder fortlöpande utbildning för kompetensutveckling. Dessutom kommer du att vara del av ett team på fyra personer som kompletterar varandra på ett bra sätt.

Dina kollegor kommer att bli:

Elin – Utbildad socionom med bakgrund inom LSS-verksamhet, god kännedom om målgrupp, kommunproccessen och lagrummet.

Mina – Bakgrund som säljare och inom restaurangbranschen, gillar mest att leta tomter och att jobba med projekten i ett väldigt tidigt stadie. Mina är kreativ och ger aldrig upp!

Michael – Har jobbat som mäklare. Kunnig inom fastighetsvärdering, avtal och fastighetsförvärv.

 

Vilka är vi?

Emrahus är egentligen sprunget ur småhusmarknaden. 2008 började vi vår resa med att bygga villor som passivhus för privatpersoner. År 2014 byggde vi Sveriges första LSS-boende som passivhus, och sedan dess har vår ambitions varit att bygga de mest kloka och schyssta gruppbostäderna.

Våra Emrahem ska ge de boende förutsättningar att känna trygghet, delaktighet och självständighet i sin vardag. Oavsett funktionsvariation så påverkas vi av miljön vi vistas i. I en gruppbostad är det därför extra viktigt att boendemiljön bidrar till trivsel och välmående. Samma detaljfokus som privatpersoner har när de förverkligar sina husdrömmar har vi när vi planerar vår LSS-hem.

 

Lön: Fast lön

Körkort: Körkort krävs

Placeringsort: Häljarp strax utanför Landskrona

Skicka ansökan till: maria@emrahus.se.

För frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till vår CFO/ekonomichef Maria Hjertqvist, på maria@emrahus.se alternativt 076-893 7657.