Lediga tjänster på Emrahus

På Emrahus är vi ett tajt team som trivs jäkligt bra ihop. Vi är ingenjörer, ekonomer, snickare, kommunikatörer och en massa annat. Och så brinner vi för att skapa så schyssta och kloka LSS-hem som möjligt såklart. 

Lediga tjänster listar vi här nedan. Finns det inga är du varmt välkommen att kontakta oss ändå. Kanske har du ett riktigt bra CV som du inte vill att vi ska missa!

 

Strategisk kommunikatör

Som strategisk kommunikatör hos oss får du ett utvecklande, spännande och omväxlande arbete. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att planera, genomföra, utveckla och följa upp resultaten av vår kommunikation och marknadsföring.

 

Exempel på arbetsuppgifter

 • Lägga upp strategier för vår marknadsföring och vårt varumärke
 • Följa upp, utvärdera och analysera resultaten
 • Skriva text för olika ändamål så som sociala medier, pressmeddelanden och informativ text
 • I viss mån projektleda kampanjer och andra kommunikationsprojekt

 

Vem vi söker

 • Du bör ha minst 3 års erfarenhet av liknande roller inom strategisk kommunikation, marknadsföring och/eller varumärkesstrategi
 • Du är kreativ och vill testa nya idéer
 • Du har förmågan att planera, organisera och prioritera ditt arbete samt att ta ansvar för dina egna arbetsuppgifter
 • Du har god samarbetsförmåga men kan också jobba självständigt och ta egna initiativ
 • Du är duktig på copy och har en känsla för tonalitet i olika sammanhang
 • Kan hantera officepaketet, Google analytics samt Linkedin och Facebooks olika verktyg (Facebook Business och Ads Manager)
 • Plus i kanten om du har en känsla för den grafiska delen av kommunikationen och kan hantera Adobe CC (främst Photoshop och InDesign)

 

Vad vi erbjuder dig

På Emrahus får du en rolig och spännande arbetsplats där mycket händer. Vi är ett tight team på 14 medarbetare och vårt gemensamma mål är att bidra till att fler personer med funktionsnedsättningar ska få ett tryggt hem, oavsett vilken roll man har på företaget.

Vi gillar att hitta nya och kreativa sätt att kommunicera på och du kommer vara med och påverka mycket av vårt ansikte utåt.

”Marknadsavdelningen” består idag av en PR- och kommunikationsansvarig som blir din närmsta kollega. Hennes starka sidor ligger inom det grafiska och hon har ett helhetsansvar över vår kommunikation när det gäller både hemsida, sociala medier, PR, projektledning, trycksaker och annat som företaget behöver i kommunikationsväg. Målsättningen är att hitta en kollega som kan ta över några av dessa områden och komplettera på ett bra sätt.

 

Läs mer och ansök på LinkedIn senast 31/1-22. Urval sker löpande. Har du inte LinkedIn går det bra att skicka CV och personligt brev till Mikaela Bjarve: mikaela@emrahus.se.

Projektledare

Att arbeta som projektledare hos oss på Emrahus är en omväxlande och utmanande roll med mycket eget ansvar. Du leder projekt där du har det övergripande ansvaret för att projektet genomförs inom bestämda ekonomiska ramar samt att satta mål avseende tider, miljö, kvalitet och arbetsmiljö uppfylls.

Du ser till att behövliga resurser knyts till projektet och ansvarar för att rutiner samt myndighetskrav efterföljs. Du kommer att ha ansvaret för upphandling av projektörer, entreprenörer och ansvara för att nödvändiga dokument och planer upprättas.

Inom ditt ansvarsområde ligger projekteringsledning, byggledning och hantering av kontakt med såväl entreprenörer, kunder som myndigheter, projektekonomi och produktionsplanering från uppstart till slutbesiktning.

 

Vem vi söker

 • Det är viktigt att du har en ledares trygghet, en entreprenörs företagsamhet, ett kundorienterat synsätt och en byggares tekniska förståelse.
 • Du är van vid att kommunicera då rollen innebär mycket kontakt med kunder, entreprenörer och myndigheter.
 • Du har minst fem års arbetslivserfarenhet av en roll som projekt- eller byggledare av ny/ombyggnads- samt underhållsprojekt, gärna av större slag.
 • Du är trygg i att selektera och prioritera bland dina arbetsuppgifter.
 • Som person är du resultatinriktad och har förmågan att självständigt driva och utveckla dina projekt.
 • Du strävar efter att motivera dina medarbetare att prestera goda resultat.
 • Du har lätt för att samarbeta och tycker om att bidra till att andra människor utvecklas.

 

Vad vi erbjuder dig

Vi på Emrahus är ett tight team och vi behöver allas erfarenheter och kompetens från första prospekt till färdigställt hus och förvaltning. Det kommer därför utöver ren byggprojektledning finnas möjlighet att bidra i tidiga skeden med projektutveckling, detaljplanearbeten, prospektering av fastigheter, utveckling av nya typhus etc. Du blir en viktig kugge i projektguppen som idag består av Calle, Magnus  och Khaled.

Du kommer även in i ett företag som präglas av teamkänsla där vi har kul på jobbet!

 

Läs mer och ansök på LinkedIn senast 17/2-22. Har du inte LinkedIn går det bra att skicka CV och personligt brev till projektchef Carl Lidbeck: carl@emrahus.se.