Sponsring

Vi vill bidra till att personer med funktionsnedsättningar kan ha en aktiv fritid och sponsrar därför ett antal verksamheter som gör detta möjligt. Här kan du läsa mer om vilka föreningar vi stöttar, och vad pengarna går till.

Romele Disc Golf Arena

Vi har varit med och finansierat anläggningen av Funkisarenan, som består av en rullstolsbana och en bana för personer med intellektuell funktionsnedsättning. Banorna ligger på Romeleåsen utanför Veberöd och står klara sommaren 2023.

Läs mer om Funkisarenen på deras hemsida.

Landskrona Falcons (FFA KIDZ och Falcons för alla)

Landskrona Falcons är en innebandyförening i Landskrona. 2017 startade de Falcons för alla, där de välkomnar alla med någon form av funktionsnedsättning. Under hösten 2018 kompletterade de satsningen med FFA KIDZ, ett lag för barn med funktionsnedsättningar. Pengarna vi bidrar med innebär att träningskläder och medlemskap är gratis.

Läs mer om Landskrona Falcons på deras hemsida.

Landskrona BoIS

Vi är en av Landskrona BoIS huvudsponsorer och bidrar särskilt till deras initiativ BoIS för alla. Genom BoIS för alla ges vuxna med funktionsnedsättningar möjlighet att spela fotboll i Landskrona BoIS.

Läs mer om Landskrona BoIS på deras hemsida.

FC Helsingborg

FC Helsingborg erbjuder innebandyträning för personer med funktionsnedsättningar med fokus på rörelseglädje och gemenskap. Pengarna går till att betala medlemsavgifter, klubbor och liknande för att minska deltagarnas utgifter.

Läs mer om FC Helsingborg på deras hemsida.

BTK Scania

BTK Scania är Landskronas enda bordtennisklubb. Vi stödjer deras inkludering av parapingisutövare. Pengarna används bland annat för att kunna genomföra tävlingar på hemmaplan och skicka medlemmar på läger och tävlingar.

Läs mer om BTK Scania på deras hemsida.

Emrapotten

Vi ville hitta ett sätt att stötta fler föreningar utöver de vi löpande har sponsorsamarbeten med, och därför har vi skapar Emrapotten! Det är något så enkelt som en pott med pengar som du kan söka bidrag från. Pengarna ska gå till projekt och satsningar som på olika sätt bidrar till en aktiv fritid för personer med funktionsnedsättning. Exempel på satsningar kan vara att köpa in nya matchtröjor eller träningsredskap till ett paralag eller för att kunna delta i eller arrangera kupper. Läs mer och ansök här. 

Vill du bli spronsrad?

Om du bedriver en verksamhet som hjälper personer med funktionsnedsättningar så är du välkommen att höra av dig till oss. Vi har tyvärr inte möjlighet att sponsra fler verksamheter under 2024 men knyter gärna kontakt inför möjliga framtida samarbeten.

Hör av dig till Fredrik Ahlberg eller Mikaela Bjarve så bokar vi in ett möte.