Hur vi kan bygga på halva tiden?

HALVA TIDEN?

Ja, jämfört med hur lång tid det tar att bygga ett traditionellt LSS-boende.

Hemligheten ligger i våra färdigdesignade hus. Ritade efter input från en massa kloka människor. Som har kokats ner till fyra olika typhus som vi alltid utgår ifrån.

Det gör oss ruskigt effektiva. Och husen väldigt välbyggda.

En del av Emramodellen handlar om hur vi kan bygga för samhället, läs mer om det här.

FINSLIPAD PLANRITNING

Planlösningen i våra Emrahem är omsorgsfullt utformad tillsammans med psykologer, forskare, personal och arbetsterapeuter. Det är testat och vi vet att det fungerar. Då vill vi inte kompromissa och uppfinna hjulet på nytt i varje projekt.

KORT PROJEKTERING

Eftersom husen redan är färdigdesignade och bara behöver anpassas till tomten och dess förutsättningar så tar projekteringen av ett Emrahem endast fyra veckor.

Det är väldigt mycket kortare än om man behöver börja från början och definiera behov, designa och rita ett nytt hus och ta fram en byggplan.

KORT BYGGTID

Eftersom vi alltid utgår ifrån något av våra färdigritade hus och använder vårt eget byggsystem Cten så byggs våra Emrahem med färdigkonstruerade enheter. Det gör byggprocessen mycket kortare än om huset byggts traditionellt från grunden.

Vi har även ramavtal med många och stora leverantörer vilket gör att vi, till skillnad från många andra byggare, inte behöver jaga leverantörer till olika projekt. Det gör att vi inte har så lång väntetid innan byggstart.

Beställ vår katalog

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.