Hässleholm – Tyringe

Fakta

Antal rum

7 st

Typ av boende

Barn- och ungdomsboende

Typhus

Specialanpassat (ej typhus)

Kund

Humana

Adress

Torupsvägen 23, Tyringe

Stod klart

Maj 2024

Certifiering

Boendet i Tyringe är vårt första barn- och ungdomsboende. Det avviker lite från vårt typhus även om mycket är likt. Framförallt har det fler boenderum efter önskemål från kunden.

Huvudmålet med inomhusmiljön är att hela boendet ska ha en hemkänsla. Hela huset kommer att vara barnens bostad, snarare än en enskild lägenhet så som det brukar vara i ett gruppboende för vuxna.

Alla boenderum har garderober och plats för att möblera med säng och skrivbord. Två av rummen har egna badrum för de som kan hantera det. De andra delar på tre badrum, varav två har dusch och ett har badkar.

I huset finns även utrymmen för personal, samtalsrum, förråd, tvättstuga och ett stort gemensamt vardagsrum och kök. I köket finns dubbla spisar och ugnar för att möjliggöra pedagogisk matlagning.

Utemiljön är särskilt utformad med målgruppen i åtanke. Material från platsen har återanvänts för att skapa olika rum i utemiljön. Träd som fällts har blivit sittbänkar, hinderbana och trappsteg. Schaktmassor har lagts upp för att skapa olika höjder.

Här kan du gå en virtuell rundvandring i huset.

Fler referenser av Barn- och ungdomsboende

Beställ vår katalog

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.