Martin Larsson, ny styrelseledamot i Emrahus. Emrahus som konceptutvecklar och bygger LSS-bostäder med passivhusteknik utökar sin styrelse med ytterligare en ledamot. Martin Larsson har lång erfarenhet inom bankvärlden, där han jobbat med både nationell och internationell bankverksamhet. Sedan 2018 är han finanschef på K-Fastigheter och även vice VD sedan 2019. Innan dess var han chef […]


Martin Larsson, ny styrelseledamot i Emrahus.

Emrahus som konceptutvecklar och bygger LSS-bostäder med passivhusteknik utökar sin styrelse med ytterligare en ledamot.

Martin Larsson har lång erfarenhet inom bankvärlden, där han jobbat med både nationell och internationell bankverksamhet. Sedan 2018 är han finanschef på K-Fastigheter och även vice VD sedan 2019. Innan dess var han chef för Danske Banks finanscenter i Malmö.

Emrahus VD Robin Berkhuizen tror att Martins energi och driv kommer vara ett bra tillskott.

– Jag känner Martin sedan ett par år tillbaka och vet vilka kompetenser och vilken kraft han kan bidra med. Han är ett fantastiskt bollplank. Martin kommer komplettera den befintliga styrelsen bra med sina kunskaper inom fastighetsfrågor ur ett ekonomiskt perspektiv. Jag känner mig både stolt och ärad att han vill vara med i Emrahus-teamet, säger Robin Berkhuizen.

Emrahus LSS-bostäder är utvecklade med de som ska bo och arbeta i husen i fokus, något som lockade Martin.

– Jag kom i kontakt med Emrahus för ungefär fem år sedan och tycker att de verkligen gör skillnad för dem som bor i husen vilket är väldigt viktigt. Det märks att det är ett företag som brinner för detta. Just kombinationen av fastigheter som jag gillar och det sociala ansvarstagande var det som fångade mitt intresse, säger Martin Larsson.

Emrahus styrelse består sedan tidigare av Arne Bernroth (ordförande), Håkan Eksandh, Sven Landelius, Mats Jacobson och VD:n Robin Berkhuizen.

Presskontakt

Mikaela Bjarve

Kommunikatör

mikaela@emrahus.se

072 - 968 39 99